Hallonkvarg

Hej! Äntligen är bloggproblemet löst och det var hur enkelt som helst att ordna till när jag väl fick reda på vad det var som var fel. Därmed kan jag blogga som vanligt igen. Detta här nedan åt jag till frukost i lördags. Hallonkvarg & härlig musli. Till det åt jag också två ägg och kaffe. Inbillar mig att det var en bra start innan träningen.

Hallonkvarg:
1 näven frysta hallon
1 dl kvarg av valfri fetthalt
1/2 dl turkisk yoghurt (valfritt, men det gör det hela lite krämigare om man använder 1%-ig kvarg)
2 tsk florsocker eller efter smak

Tina hallonen i micron och mosa dem med en gaffel tills det är såsigt. Blanda i florsocker. Blanda hallonsåsen med kvarg och turkisk yoghurt. Mums!
2
Emelie - ny webbtidning på G!

mums! ungefär liknande det jag äter till frukost var och varannan dag ;)

Tess

Fy vad gott det såg ut! Bra frukost :-) gillar verkligen bloggen din!