Tredje gången gillt?

Jag tror att jag har förätit mig på kladdkaka nu. Tre stycken på en vecka. Ja, jag har ju givetvis inte ätit upp allting själv utan självfallet bjussat och fryst in en hel del också. MEN ÄNDÅ. Det här är den tredje och sista på ett tag nu. Jag använde mig av bloggaren Baktokigs recept (googla baktokig + kladdkaka). Jo, ni ser ju att den blev väldigt mycket kladdigare än min förra vilket är ett stort plus men ändå är den inte perfekt. Varför? För det första är kanterna sockerkaksliknande. Sedan är skorpan inte alls så hård som den ser ut, utan snarare mjuk. Båda dessa saker drar ner betyget ordentligt enligt mig eftersom att jag hade väntat mig annat. Dessutom var den lite för söt och ochokladig för min smak...Jaja, jättegott kladd, men annars fortsätter jakten. Jag vet folk som gillar Baktokigs recept dock, så smaken är som baken!

7
Alexandra - kärlek på tallrik

Ser väldigt god ut i alla fall, fast det ÄR klurigt att hitta den där precis rätta, jag har själv inget recept som är perfekt =( Vill inte heller ha sockerkaksliknande kanter på min, men kladd vill jag ha - hinkvis ;)

a n n a

åh, det är ju så fruktansvärt gott! jag håller dock med dig om att man har förätit sig. bakade en oreokladdkaka i veckan och den har satt sina spåår.

Linnéa

Åh vad kul att du testade mitt recept! Jag gillar receptet, och brukar faktiskt komma undan de sockerkaksliknande kanterna (SKRÄCKEN JU!) genom att grädda den längst ner och ta ut den rätt tidigt ur ugnen, och sen låta den stelna i kylen. Men du, lova dela med dig av det perfekta receptet när det är funnet så man får provsmaka? :D

Vendela

http://kladdkakerecept.blogspot.com/2008/11/kladdig-kladdkaka.htmlDet receptet brukar jag köra på. Gillar det hemskt mycket, även fast kladdkakan blir väldigt kladdig.Men titta bara på alla kommentarer. Går nog inte att hitta en mer omtyckt kladdkaka :)

Ida

Goooootttt !!!!!

Viktoria

Det här är mitt eget recept, superbra!

http://viktoriasbakeryandphoto.blogg.se/2011/may/kladdkaka.html#comment

Edit

Pröva den här! Skulle jättegräna vilja veta om den är god så att jag vet om jag ska orka baka den. XPhttp://www.ica.se/Recept/chokladkafeets-kladdkaka-621799/