Banangröt med vanilj

Imorse var jag sugen på varm frukost och kokade banangröt. Det gör man genom att koka havregrynsgröt som vanligt (jag använder fiberhavregryn och har i lite linfrön också) och när gröten kokat färdigt har man i ungefär en halv mosad banan och lite vaniljpulver om man vill. Sedan äter man det som man behagar. Jag ville äta med keso, hallonsylt, kanel och russin. Och mjölk. Jättegott!

11
Lovisa

Gott. Vilken fin header du fått!:)

Anonym

Älskar älskar din blogg!

Sara - kampen mot depression

det såg gott ut!

naamn

mmm ser gott ut, vissa mornar kan jag bara känna ett riktigt craving efter havregrynsgröt hehe!

June

Sv: Oj, du kanske är känslig mot acetylsalicylsyra. Vad blandade du det med, honung eller någonting annat?

June

Sv: Det kan vara yoghurten som trilskas också, när jag har gjort den masken med fil har jag också blivit röd i ansiktet. Däremot går det bra med honung, så om du vågar kan du alltid prova igen, men blanda med bara honung den gången. Kliar det då är det garanterat acetylsalicylsyran som stör. Kram.

viktoria

Såg din header och måste bara säga att jordnötssmör är det bästa någonsin. Alltså verkligen. Så himla gott.

Tuva

Tänkte på en grej när jag läste dina senaste inlägg. Kanske är det inte gluten du är allergisk/överkänslig mot utan bara vete? Havregryn som man köper i affären innehåller ju gluten också.. Bara en tanke :)



Banangröt lät förresten väldigt gott!

Anonym

yummi, det lät hur gott som helst!! :D

Anonym

Ser himla gott ut:)

Pralin från matmedmera

Jag frukost fantast och måste bara pröva din gröt. Jag gillar grött men har aldrig blandat med keso