The Vermonster

Näe, ingen jag kommer köpa igen. Kanske inte ens äta upp. Alldeles för söt och menlös i min smak. Lite som Baked Alaska. Inte äcklig, men absolut ingen höjdare heller. Trist att ingen av de nya B&J'ssmakerna tilltalade mig :(


Oh my! Apple pie!

Idag provade jag en av B&J's nya smaker. Oh my! Apple pie! Den var inte så jättegod. Eller alltså, det är ju glass. Glass är ju sällan äckligt, men den blev ingen favorit om man säger så. Äppelbitarna hade lite tveksam konsistens men god smak och själva pajskalsbitarna hade bra konsistens men lite för mjäkig smak. Själva glassen smakade dessutom inte så mycket. Jag tänkte "skulle smakat gott med lite kanel i" tills jag upptäckte att kanel faktiskt stod på ingredienslistan. Trist att man inte kände av den då. Troligen inte en smak jag köper en stor burk av i alla fall.


Måndagsfrukost

Finn crisp, messmör, jordnötssmör och skivad banan.
 

Smoothiemorgon (eller förmiddag)

Efter semlan igår somnade jag som en stock och sov i elva timmar. Sedan var jag så snurrig i huvudet att jag hällde vatten på kaffebryggaren istället för i. Nu, två timmar senare var jag redo för föda. Det blev smoothie. Igen. Inte så spännande, men gott hur som helst. Denna gjord på 1 dl mjölk, dryga 1/2 dl filmjölk, typ 1 dl hallon och knappt en halv banan. Man tager det man haver alltså.


RSS 2.0