Amandinepotatis i ugn med bläckfiskringar

 
Igår körde jag in amandinepotatis (smakar ungefär som mandelpotatis, fast och söt på något vis)i ugnen tillsammans med rapsolja, timjan, rosmarin och en rejäl nypa havssalt. Efter 15-20 min tossade jag runt rackarna lite och sedan lät jag de gå i ungefär 15 min till innan de fick komma ut och serveras med tzatziki och friterade bläckfiskringar (färdiga från frysdisken – bara att låta bli gyllene i het olja!). Tzatzikin innehöll 500 g tjockyoghurt (typ grekisk eller turkisk), en halv urkärnad gurka skuren i halvmånar så tunt man orkar, en pressad vitlöksklyfta och en nypa salt och socker efter egna smakpreferenser. Superenkelt, flott och asgott. 
2
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, du har börjat blogga här igen! ÄLSKAR <3

Jo, men videoblogg.. Det skulle jag nog kunna ordna, om det är något som skulle uppskattas!

lovisa

åh, smart sätt att göra tzatsiki på! du pressar alltså inte ur något vatten alls ur den?