Morgonlistan

Här kommer en liten lista som jag tror jag snappade upp från Sandra Beijers blogg, men som jag sett cirkulera lite överallt senaste veckorna! Nu kör vi!

När går du upp?
Det beror lite på. Jag jobbar natt och då går jag upp 06.25, men jobbar jag inte brukar jag försöka komma upp vid 8, men ibland är jag väldigt morgontrött och kommer inte upp förrän vid 10-11, hehe. 

Vad är det första du gör varje morgon?
Går på toaletten och bäddar sängen. Sen kaffe. 

Är frukost viktig? 
Alltså ja, men äter frukost när jag blir hungrig, inte direkt när jag går upp eller så. 

Vad äter du till frukost? 
Himla varierande men ofta någon form av mackor eller ba matrester om jag äter lite senare. På somrarna brukar jag dricka smoothies, men det har jag inte feeling för just nu. Samt kaffe. Varje morgon 365 dagar om året. 

 
Är du morgontrött? 
Nä men det är blandat. Ibland är jag det. Ibland vill jag direkt upp ur sängen och är skitpigg. 

Vad har du för alarm? 
Någon dryg på mobilen. Borde byta ut den p.g.a. hatar den men haft den alltid? 

Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar pigg, det är sol, jag gör kaffe och så finns det nybakt bröd eller croissanter. Eller pannkakor med nutella och banan. Kanske något kokt ägg också. Sådär lagom kokt. Eller en smoothie i solen på trappen, sen tar man en 30 min joggingrunda innan det blivit för varmt *längtar till sommaren*.

Vad är det bästa med morgonen?
Kaffet. Kan seriöst längta till kaffet när jag går och lägger mig på kvällen. 

 
Hur går du klädd på morgonen? 
I min sovtröja och linnemorgonrock. Sen byter jag till träningskläder för jag har börjat träna på förmiddagarna om jag är hemma. Att klä på sig träningskläderna direkt gör att det är lättare att faktiskt få tummen ur och träna! Som att halva jobbet typ e gjort. Hehe.