Superenkel pasta med anammafiléer (vegan)

Alltså, detta behöver verkligen inget recept, så jag ska bara förklara för er hur jag gjorde lite snabbt. Det är så löjligt enkelt. Och gott. Och snabbt!  
 

Skär fyra anammafiléer i ganska smala skivor. Stek i rikligt med olja tillsammans med salt och peppar tills de fått lite yta. Häll på typ 2 dl vatten och några dl grädde (planti är godast tycker jag). Pressa i 3-4 vitlöksklyftor, dra några drag med pepparkvarnen och krydda med potatiskrydda (någon grön burk från Knorr tror jag) eller om man inte har det hemma kan man säkert ta 1/4 grönsaksbuljong eller ba salt. Häll i typ 1,5 dl frysta ärtor och låt allting koka ihop i några minuter tills såsen tjocknat lite. Klart! Räcker till typ två pers. Servera med pasta! 
Anammafiléer - Pasta - Vegan