Fyra saker jag åt i veckan #1

Hallå alla! Hur mår ni vad gör ni? Det är sol ute! Heja! SÅ orimligt pepp på vår nu. Snart ska jag ut och jogga och NJUTA av att marken är bar och fåglarna kvittrar och att en inte behöver klä på sig 5 lager kläder. Hurra!
 
Men först: låt mig presentera inte en, inte två, nej FYRA goda grejer jag åt i veckan →
 
 
1. Memma/mämmi, en finsk påskdessert som folk tror "är det choklad?!" men det är det inte. Det smakar typ öl i fast form, med strösocker på....Serverat med mjölk & lite grädde?? Så oklar dessert men väldigt god tycker jag som är uppväxt med den! 
 
2. Fisktacos! Mmmm! Skär fisk i bitar, panera den först i mjöl, sen i ägg, sen i panko samt kryddor. Stek i mkt olja och servera med mangosalsa = 1 pkt mango, 1 pkt körsbärstomater, salt, peppar, olivolja, limejuice, rädisor och tunt skuren rödlök! Servera med någon sallad och kläm in i ett tacobröd. Så gott! 
 
3. Ris och grönsaker samt tofu! Min go-to mat. Älskarrrr. Steker grönsaker vilka som helst och tofu i sesamolja och tamari samt salt och peppar och serverar med basmatiris (= mitt bästa ris). Skulle jag haft salladslök och sesamfrön hemma hade jag adderat det innan servering också! 
 
4. Kalla pannkakor med strösocker samt keso. Inte så mycket att säga om detta? Gott i alla fall. Åt det till frukost alldeles nyss! Mums!
 
 
Memma - Tacos