Surdegsfördeg

Heeeej! Vet ni vad jag har gjort????? Nä, såklart ni inte vet. Men jag har iaf beställt en ny mobil, nu i efterhand lite väl förhastat kanske men är ändå exhalterad (blandat med ångest). Beställde i alla fall en Iphone 7 plus och den är ju gigantisk vad jag har förstått det som? Har ju liksom inte ens sett den IRL :---) *grisen i säcken osv*. Den borde iaf komma på fredag om jag har tur eller måndag om jag har otur. Är så spänd, kunde liksom knappt sova igår och vaknade tidigt och var helt stressad mvh nervös person since alltid. 
 
Så för att ha någonstans att göra av den här uppstressade energin satte jag "fördegen" till mitt surdegsbröd. Det är en blandning av surdegsgrund, vatten och mjöl som ska stå över natten eller typ minst 6h inbillar jag mig för det är max så länge folk som bakar surdegsbröd och sånt sover (ej mig inkluderad, rälnar Men nu ville jag inte vänta över natten utan tänker att den här får stå till sig till i eftermiddag istället. Vilket ju borde motsvara ungefär en natts sömn?? 

Vi får se. Nu är den på G iaf. 
 
 
Uppdatering. Den blev dålig. Nu glömmer vi det (eller för mig: lär mig av det jag anar gick fel) och går vidare. Nästa gång skiter jag i recept och går på känsla som jag brukar. Då brukar det bli bra, hehe. 
 
 
Bröd - Surdeg