Currybaguettröra, rester och Tuc

Är ni också less ibland, jag är. Får liksom total motivationsdöd och orkar inte ens skriva på messenger typ. Men förra veckan och lite den här har jag iaf haft lite matinspiration. Så tänkte visa det. Heja!

Det här åt jag två dagar förra veckan. En gång till middag och en gång till lunchlåda. Det är currybaguetteröra med anamma-bitar i. Mycket gott, men inser återigen att jag verkligen inte kan äta sojaköttprodukter. Min mage ballar ur helt i flera dagar. Ej värt det mvh självdiagnostiserad ibs.
Men ni kanske vill veta receptet ändå? Det är jättelätt. Blandade ba Oatly havrefraiche med majjo (väl veg-majo för helt vegansk macka, men jag hade ingen hemma och ville inte lägga ut 40 spänn på Plamils äckliga som jag liksom aldrig kommer använda igen) samt salt, peppar, asmycket curry, lite dijonsenap och en hel del mango chutney! Sen hällde jag i anammabitar som jag stekt och kryddat och låtit svalna av. Klart! 
 
Kanelbullar! Dessa bakade jag igår efter jobbet! Kom på nu att jag aldrig delat med mig av ett recept på bullar? Skitkonstigt ju. Bakar det ganska ofta och tycker själv mina bullar är de godaste bullarna hehe. Freestylar alltid men har liksom feeling för det så det blir aldrig dåligt, men ska försöka skriva upp exakt recept nästa gång. Ändå skönt att ha nedskrivet. 
Men iaf, mkt mjukt (EJ SMÄLT) smör i degen, samt mkt kardemumma, samt gärna mandelmassa i fyllningen! Gott! 
 
Pannkakor förra veckan. Väldigt goda. Har jag faktiskt recept på här. Med pannkakssirap och blåbär! 
 
Tuc med paprikasmak och Castello ekologisk färskost med vitlökssmak! Det åt jag igår till lite fika. Kaffe också. För att jag skulle orka baka bullarna. 
Mh, har inga kläder på mig. Jo, underkläder såklart. Men så varmt!!!! Gillar eg inte sommaren så mkt. Gillar grejerna man gör på sommaren men gillar inte riktigt att det är så varmt och fyllt med prestationskrav. Hehe. 
 
Slutligen det jag åt nyss: Mac and cheese-rester från frysen, mkt grönsallad dränkt i balsamvinäger (ej balsamico!!!) och tomat med salt och peppar. Fatty n fresh min favvokombo! 
 
Aa det var allt! Haaadeee!