Mat jag inte gillar

Hej jag är sjuk! Inte så att jag har feber och ligger ynklig i sängen, men jag hostar och nyser och känner på mig att det kommer bli värre. Typ så. Har dock fortfarande mycket energi så idag ska jag baka munkar och göra mac and cheese!!!! Så pepp på bägge. Blir det bra får ni recept såklart. Just nu dricker jag kaffe (kom hem från jobbet för ett tag sedan) och väntar på att jag ska bli frukosthungrig men det verkar dröja idag så istället gör jag den här "listan" som cirkulerar på lite olika bloggar på mat jag inte gillar. Lite kul. Egentligen äter jag det mesta. Kan liksom äta (nästan) allt här nedan, men det är väl mer mat jag inte aktivt väljer att äta. Såatteee, häng på för nu kör vi woop 
 
Färska tomater
Mmm. Detta kanske är konstigt? Känns som att alla gillar tomat men jag gör det bara inte! Typ körsbärstomater kan väl vara ok, men jag vet inte, jag hoppar hellre över det? Det är någonting med konsistensen och smaken samt att jag ibland får blåsor i munnen och att det känns som jag får halsbränna av det, hehe. Värsta sortens tomat är den i färdig köpesallad. Ett undantag är dock färsk tomat på bröd det är fett gott. Speciellt med avokado. Tror brödet liksom räddar upp allt. 
 
 
Knäckebröd
Vill vara en knäckebrödsperson men det går inte. Är nog främst det krispiga jag inte gillar. Har överlag svårt för krispiga torra grejer. Finncrisp är typ det värsta jag vet. Det gör ju ont i munnen och i tänderna uuh får obehagsrys! Ett annat exempel är såna där biochips som inte är riktiga chips utan mest luft, ni vet såna där varma med baconsmak typ. Går ej. Vanliga chips går dock alldeles utmärkt och är någonting jag gärna äter.
 
Bild från hundratusen år sedan när jag trodde att finncrips var gott hehe
 
Gröna/inte helt mogna bananer och röda äpplen
Finns typ ingenting äckligare än bananer som inte är riktigt mogna. De MÅSTE ha hunnit få lite bruna fläckar på sig om jag ens ska stoppa den i munnen. Får kväljningar annars, serr. Skojar inte ens. De blir ju helt slemmiga och hårda om de inte är mogna. USCH så äckligt. Alla grejer ovan kan jag äta, men detta är undantaget. Samma sak med röda, gryniga äpplen. Delad första äckelplats som gröna bananer. Förstår ärligt talat inte människor som köper typ Red delicious, vilka är ni??????
 
Tahini 
Har försökt gilla det men det går inte? Det är så beskt och torrt? :--(((( Går väl an i såser osv men kan inte äta det som det är. 
 
Syltlök
Är ju egentligen rätt gott tror jag, typ picklad lök är ju gott, men jag åt det i en gryta strax innan jag blev magsjuk förr och förknippar det alltid med illamående numera mvh Pavlovs hund. Samma sak med Center och Plopp. Kan jag inte äta av samma orsak.
 
Dipp
Tycker att dipp förstör chips. Förstår att detta är provocerande för vissa men ah. Så äre.
 
Ketchup 
Börjar med tomat, slutar med tomat. Alltså, det händer att jag äter ketchup. Det är väl okej liksom. Till vissa saker är det väl lite gott men en av de äckligaste grejerna jag vet är hur ketchup liksom torkar in i locket, samt att få ketchup på fingrarna eller se barn som har ketchup i ansiktet som torkat in lite. UUuuh mår illa när jag skriver om det gud kommer aldrig kunna äta frukost nu. 
:---( Buuh...
 
 
JAJA! Det var alles, hoppas ni tyckte det va lite kul det tyckte ja hih puss!!!!
1
lovisa

ändå kul att den här listan började med att jag fick en kommentar av en kille som heter oscar att jag kunde ha typ rubriken "överskattad mat" när jag bad om blogginäggstips <3 håller för övrigt med om råa tomater, men däremot inteInteINTE dip!

Svar: Haha vad roligt! Visste ej!
Haha dipp </3 gillar typ inte sås osv till mat heller, tror mest pga skräcken att få äcklig pulverbrunsås dränkt över skolpotatisen :(((
Emelie